måndag 15 januari 2018

Den Öppna Grumscupen 2018 är avgjord.

Börjar med att tacka alla er som kom, för en riktigt fin helg på isen. Visserligen varierade fisket, men vädret och isen kan vi ju inte klaga på.
Dag ett körde vi på Värmeln, med start ut från Skutboudden, där vi var 75 till start, vilket jag skrev lite om i ett tidigare inlägg.
Dag två körde vi på Emsen, där vi hade 62 till start, också här riktigt bra förhållanden.
Här lyckades Kurt Karlsson, från Tibro bäst med 3880 gr.
Stort Grattis till söndagens högsta vikt.

Nu skulle ju helgens sammanlagda prestationer sammanställas, för att få fram totalsegrarna i resp. Dam och Herr, oavsett klass. Och det som aldrig hänt förut, hände nu, för i Damklasserna hade vi 2 damer med precis samma poäng över 2 dagar, OCH dessutom när vi räknade ihop deras sammanlagda vikt över båda dagarna, ja då visade det sig att de hade även där exakt samma vikt, vilket innebär att i år har vi en delad totalseger i Damklasserna,

Därmed så Gratulerar vi Britt Lindgren, SFK Wasa, och Leena Varis SFK Trekroken till Totalsegern i Damklasserna, de fixade segern med 29 poäng och 4859 gr. vardera.
Vi Gratulerar också Tarmo Kokko till Totalsegern i Herrklasserna, som tog hem segern med 21 poäng och 5482 gr.

Resultaten finns nu inne på SFK Trekrokens sida, och som vanligt har ni direktlänkar här nedanför:

Stort tack igen för en riktig trevlig helg.

Vidare så kan jag meddela att vi kör i gång ONSDAGSPIMPEN nu på onsdag, då vi kommer fiska på Fiskevik, som ligger mellan Arvika och Åmotfors, mer om det alldeles strax i nästa inlägg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar